miercuri, 18 septembrie 2013

Munca in echipa

 1. Echipele implică prezența unui număr mai mare de persoane, ceea ce presupune existența mai multor resurse, mai multor idei și a unei energii mai mari în cazul unei singure persoane. 
 2. Echipele cresc la maximum potențialul unui lider și reduc la minimum punctele sale slabe. Punctele forțe și punctele slabe mult mai vizibile la o singură persoană decât la o echipă. 
 3. Echipele oferă perspective multiple cu privire la modul în care se poate satisface o nevoie sau se poate atinge un scop, formulând astfel mai multe alternative pentru fiecare situație. Puterea de înțelegere a unui singur individ este rareori la fel de largă și profundă că aceea a unui grup atunci când se confruntă cu o anumită problemă. 
 4. Echipele împart laudele în cazul unei victorii și împart vina atunci când suferă o înfrângere. Acest lucru generează atitudini autentice de modestie și spirit de echipă. O persoană primește singură laudele și suportă singură vina. Ceea ce generează stări de mândrie și câteodată un sentiment al ratării. 
 5. Echipele fac ca liderii să fie în permantenta responsabili pentru obiectivul care trebuie atins. Persoanele care acționează individual pot schimba obiectivul fără a avea un sentiment al responsabilității. 
 6. Echipele pot face mai mult decât o singură persoană. 
 Dacă doriți să vă atingeți potențialul sau să încercați să faceți ceea ce vi se pare imposibil a€“ cum ar fi să transmiteți mesajul dumnevoastră chiar și după două mii de ani de la moartea voastră, trebuie să deveniți jucător al unei echipe. Deși pare a fi un clișeu, următoarea afirmație este totuși adevărată: Indivizii iau parte la competiție, însă echipele sunt cele care câștiga campionatele.

   John Maxwell -Cele 17 legi ale muncii în echipa” 
Contact S.C. DOBIMANE CONF S.R.L(UNITATE PROTEJATA):
-telefon Dl. Bibicu Nicolae: 0758090725


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu