miercuri, 25 septembrie 2013

Cum se poate găsi dimensiunea corectă pentru salopete bărbați


Pasul 1

Măsurati talia cu precizie. Dacă nu sunteți sigur de unde trebuie sa să măsoare, îndoiți o parte peste alta. Talia naturala se regăsește în cute. atunci când vă îndoiți. Stati drept si infasurati banda de măsurare jurul taliei. Notați masurile  obținute. Producătorii de cele mai multe ori folosesc măsurarea taliei ca principalul mod de a dimensiona salopetele.

Pasul 2

Înfășurați banda de măsurare în jurul pieptului, punct care pot fi găsit prin plasarea benzii de măsurare direct sub subsuori. Asigurați-vă că pentru a lua  măsura pentru piept se pune pe haine, atunci când se măsoară pentru salopete. Aduceți banda de măsurare la partea din față a corpului dumneavoastră și vor înregistra măsurătorile.

Pasul 3

Contactați producătorul sau  folositi diagrama de dimensionare găsita pe site-ul producătorului(asa puteti discerne ce dimensiune corespunde cu măsurătorile dumneavoastră).  Fiecare producător are dimensiuni diferite, deci este important să înțelegem dimensionarea inainte de a comanda.

Pasul 4

Comandati aceeași marime pe care o purtati în prezent la  pantaloni (în cazul în care există o opțiune de a comanda prin intermediul marimii). 

Pasul 5

Cumpărati combinezoane salopete de la un producător de renume, și întrebați despre politica de returnare a companiei. Asigurați-vă că aveți opțiunea de a încerca salopetele acasă și le trimiteti înapoi în cazul în care nu se potrivesc bine. Țineți minte că salopetele vor fi folosite la lucru și o sa le purtati  de multe ori, astfel încât o potrivire confortabilă și corectă este importantă.




Ceea ce aveți nevoie:

  • Măsurare bandă
  • Stilou
  • Hârtie



Sursa: http://www.livestrong.com/article/241179-how-to-find-the-correct-size-for-mens-bib-overalls/#ixzz2ftBy4IJt


Contact S.C. DOBIMANE CONF S.R.L(UNITATE PROTEJATA):
-telefon Dl. Bibicu Nicolae: 0758090725

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu